Vem är Hajen?

Hej. Henrik heter jag men har kallats Hajen så länge jag kan minnas. Man kan säga att det var ganska lätt att komma på ett företagsnamn.
Jag började redan i photoshop på 90-talet men det var först runt 2005 jag började förstå att det här borde vara mitt levebröd. Jag studerade filmvetenskap i Halmstad och älskade klippa film och berätta men grafiken smög sig sakta in. Det var under tiden då jag jobbade inom olika tv-produktioner på Jarowskij och Mastiff som jag började försiktigt i After Effects. Efter några år på Thelma Lousie blev jag helt tokig i 3d och här inte ångrat mig än.

Efter att ha jobbat med Strix och Handelsbanken i 7 år så slutade och jag och började frilansa igen. Idag bor jag i Västerås och delar kontor med Habitat.

Jag en bred verktygslåda och jag mår som bäst när mina projekt varvas. Allt från skriva och producera musik, till klippa och färglägga till 3d Archviz och animera film. Jag hittar gärna samarbeten med att avlasta produktioner med småsaker till större. Allt från keya greenscreen till modellera och uv-mappa props.

Skall vi höras?